Uskoro nastavak izgradnje Arhiva Grada

U nekoliko narednih dana biće nastavljeni radovi na izgradnji zgrade Istorijskog arhiva grada, koji su prekinuti prošle godine zbog nedostatka sredstava.

U narednim danima biće nastavljeni radovi na izgradnji zgrade Istorijskog arhiva grada, koji su prekinuti prošle godine zbog nedostatka sredstava.

Kako piše 24 sata, JP "Poslovni prostor" je završilo javnu nabavku za izbor izvođača radova na nastavku druge faze radova i sada sledi potpisivanje ugovora.

Vrednost radova prema ovom ugovoru je 50,3 miliona dinara. Radovi na izgradnji zgrade, gde će se po prvi put od kada postoji Istorijski arhiv grada, smestiti sva arhivska građa, počeli su 9. decembra 2011. godine.

Grad je do sada za radove dao preko 120 miliona dinara, a u budžetu grada za ovu godinu je planirano izdvajanje od oko 150 miliona, a u narednoj godini kada se očekuje završetak objekata, trebalo bi da bude izdvojeno još 115 miliona dinara.

  • Софи

    21.03.2013 08:37
    добро је
    Оправдано , потребно , похвала .
  • Sole

    18.03.2013 13:54
    -
    Svaka čast. Grad kao što je nsš Novi Sad treba da ima velelepno zdanje gradskog arhiva kao što postoji u većini Evropskih gradova.
  • tihomir

    18.03.2013 11:57
    nek se radi i gradi...bravo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti