Autor: Beta

Zabava
16.11.2016.
17:04 > 17:44
Ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za književnost Bob Dilan neće doći na ceremoniju dodele nagrada u Stokholmu, saopštila je danas Švedska akademija.
  • Slavos

    17.11.2016 20:26
    Razborito
    Nobelova nagrada za pesme i romane. Kakva glupost. Sad za romane još nekako zbog Jugoslovenskog komuniste koji je imao da se drži u sobi ko ikona al za pesme. Pa naša Desanka je nije dobila jel tako?
  • Realno

    16.11.2016 18:55
    Logično
    I svi se tome čude, a niko ne vidi širu sliku. Zašto bi neko , ko iole drži do sebe, posle Obame primio nagradu.????? Ne mogu , a da se ne setim, čoveka mislim da mu je ime Grigorij Perelman (izvin'te ako grešim) , ruskog matematičara koji je odbio Fildsovu medalju (pandan Nobelovoj nagradi za matematiku, ali se dodeljuje svake četvrte god.) koji je s gnušanjem odbio da primi nagradu. Obrazloženje nađite na netu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna