Autor: Beta

Zabava
02.11.2017.
23:36
Optužbe za seksualno uznemiravanje iznete su danas u američkim medijima i na račun glumca Dastina Hofmana i režisera Breta Ratnera, poslednjih u nizu holivudskih zvezda suočenih s takvim optužbama.
  • kimi

    02.11.2017 23:44
    Ovo sad vec postaje presmesno ... kanda je najbolje pri rodjenju da se usiju usta i odsece ona stvar, za svaki slucaj, eto neki anonimusi ce se posle 30g setiti da budu u centru paznje ,a pri tome mnogi od njih su zahvaljuljuci "nekim stvarima" postali ono sto jesi ... birali su i pristali na to , niko ih nije terao, nacin nije lepo posten i kulturan ali je opet bio izbor svih tih glumica, da hocu jer zelim da budem zvezda , ili mrs u PM i cao.. izbor je postojao.
    Kako to da ni jedna neuspela glumica se npr nije javila da kuka? ...
    Znaci ne odobravam ,samo kazem ,niko ne mora biti glumac, ali platio si cenu slave i nemoj sada kukati , to si trebala tada da radis..
    A sto se ove gospodjice tice, mislim .. 17g devojcica? Pa dokle cemo da budemo devojcice do 45te?
    Pa koliko puta se mi na poslu ili bilo gde na utakmici izderemo i pozdravimo mame nekima ili kazemo eee desi brate nabijem te na ....... , pa hocemo to voditi kao sexualno uznemiravanje? .... Mislim daj bre... pravimo se fini satro , a ovamo imamo vest od pre koji dan gde je gospodja plivacica Olimpijska prvakinja se bavila elitnom prostitucijom dok joj muz rinta kuci i cuva i brine o cerci ,kojoj ce neko sutra morati objasniti sta je "mama" radila zasto i zasto tati to nije smetalo... i to je normalno, a neko kad dobaci neku salu zezu ,smatra se silovanjem defakto ... daj bre mante tog laznog morala i finoce.
  • hahahahaha

    02.11.2017 11:36
    Kisni covek seta kisobrancic.
  • NezavisniVojvodjanin

    02.11.2017 07:37
    E sad vec se*u naveliko
    Nekada se to zvalo muvanje, a sad sexualno uznemiravanje. Odjednom svi fini i neuznemireni, a svi znamo sta je poenta muvanja od kada je sveta i veka i ljudskog roda. Ok , necemo se uznemiravati pa nema ni naslednika i krece izumiranje covecanstva.
  • Djokica

    02.11.2017 07:07
    Lova
    Izopaceni svet filma potrosio je ideje za uzimanje velikih suma novca, sada pribegava medjusobnim optuzbama a zatim i tuzbama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna