FOTO: Vandali uništili desetine klupa na Keju

Celom dužinom Keja sa bačke strane grada noćas je uništeno desetine klupa, saznaje 021.rs.
Celom dužinom Keja sa bačke strane grada noćas je uništeno desetine klupa, saznaje 021.rs.

Kako su za 021.rs ispričali Novosađani koji su prošetali jutros od Mornarice na Limanu do Varadinskog mosta, bar 80 odsto klupi je oštećeno.

Ono što je primetno je da su na svim klupama napravljena slična oštećenja, odnosno kao da je neko namerno čupao po jednu ili dve daske tek koliko da ošteti svaku klupu.

Koliko je 021.rs poznato, slučaj uništavanja više desetina klupa na Keju su Novosađani prijavili komunalnoj policiji i gradskoj inspekciji koje bi trebalo o svemu da napišu zapisnik i proslede ga Upravi za komunalne poslove, koja bi posle sa Zavodom za izgradnju grada trebalo da preduzme korake da se klupe poprave.

Ovakav vandalski čin masovnog uništavanja klupa nije zabeležen duže vreme u gradu, iako komunalne službe konstantno beleže slučajeve uništavanja klupa, dečijih igrališta, saobraćajnih znakova i druge javne imovine.

  • ns ja

    13.11.2015 09:28
    Pre neki dan sam primetio da su pojedine letve na skoro svakoj klupi natrule, i baš sam oduševljeno komentarisao što su prelakirane (mada malo sa zakašnjenjem), dobro se neko setio da postoji i održavanje postojeće infrastrukture, a ne samo tenderi i zamena za novo! Međutim neko je sada te klupe i fizički oštetio i lomio, a objašnjenja ni izgovora za to nema!!!
  • brka

    13.11.2015 07:55
    pa sada sam citao vest o uspesnim komunalnim policajcima, gde je bila patrola koja je zaduzena za kej za vreme divljanja ovih vandal???? sedela kod kuce uz tv, pila pice u nekom od obliznjih kafica na racun gazde... gde???
  • ivanka

    12.11.2015 10:11
    VANDALIZAM
    obesna, nevaspitana i nekulturna stoka, (izvinjavam se pravim životinjama)...za njih je i maloletnički zatvor privilegija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti