Najmanje 23 policajca poveređena u sukobu s navijačima Šalkea

Najmanje 23 policajca povređena su u sukobu s navijačima Šalkea posle pobede te ekipe nad Volfsburgom, saopštila je policija u Gelzenkirhenu.

Policija je identifikovala 143 učesnika u neredima tokom kojih su navijači policiju gađali kamenicama i flašama. Navijači Šalkea su napali policiju koja je štitila navijače Volfsburga posle utakmice.

Tužilaštvo Esena otvorilo je istragu o neredima. Fudbaleri Šalkea pobedili su u subotu na svom terenu Volfsburg sa 3:0, tako da su se na tabeli primakli trećeplasiranoj Herti koja je u Berlinu odigrala nerešeno bez golova sa Borusijom Dortmund u utakmicama 20. kola Bundeslige.

Šalke posle 20 utakmica zauzima četvrto mesto u Bundesligi sa 33 boda, dva manje od trećeplasirane Herte, koja je u ne preterano uzbudljivoj utakmici odigrala nerešeno bez golova protiv drugoplasirane Borusije.

Autor: agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet