Sombor: Napali Hitnu pomoć na terenu

Somborska ekipa Hitne pomoći napadnuta je u kafani "Verona", gde su izašli na teren po pozivu.

U Hitnu pomoć doma zdravlja "Đorđe Lazić" stigao je poziv u nedelju posle 22 časa da se ekipa uputi u kafanu "Verona" jer ima povređenihi gostiju. Pomoć je pozvao muškarac, ali nije rekao da je bilo tuče pa iz Hitne nisu obavestili policiju, kao što obično čine, smatrajući da je reč o standardnoj povredi.

- Za dva minuta smo stigli na lice mesta i prvo smo ugledali čoveka koji je sedeo na stepeništu, a stopalo mu je bilo zavijeno nekom krpom. Misleći da je on povređen, prišli smo da mu previjemo nogu, ali on nas je obasuo najgrđim psovkama, gurnuvši limena vrata prema nama. U tom momentu iz kafane nas obaveštavaju da je unutra čovek koji je takođe povređen, ušli smo odmah unutra i videli ga, dok je, kako se ispostavilo, čovek na stepeništu njegov rođeni brat R.B. koji je pretio da ima pištolj i da će nas ubiti kada izađemo iz kafane - priča medicinski tehničar Duško Sekulić.

U kafani su, kako Sekulić kaže, zatekli čoveka koji je bio ranjen u glavu, a pored šanka je bio još jedan gost. Kako su  iz Hitne kasnije saznali, u tuči su učestvovala još dvojica, ali su pobegli pre dolaska patrole.

- Video sam da je konobarica otela sto čoveku koji je hteo da zamahne njime i ubrzo je nastao metež. Vukli su me za uniformu dok je nisu pocepali, psovali me i pokušavali su doktora silom da uvuku u kafanu. Strahujući šta će se dogoditi, nisam smeo da izvadim telefon i zovem policiju jer su u međuvremenu stigla kola sa još četvoricom njihovih prijatelja. Na sreću, patrola je stigla brzo - objašnjava Sekulić.

Autor: Blic

  • stevica decanski

    09.02.2016 16:17
    policija
    kafana... posle 22. 00. ... ima povredjenIH... i nisu zvali policiju?!
  • posmatrac poluostrva

    09.02.2016 14:36
    ah u tem Somboru
    Eto koliko kukavickog ponasanja nasilnika, podmuklog i primitivnog...a nije cudno to za Sombor jer odatle i sire okoline sam nemoralni sljam...cuje se najdalje los glas, pogotovo kad je visegodisnji glas

    A ima dosta i hrvata tamo a oni jesu podmukli i agresivni na kukavicki nacin.
  • Panta

    09.02.2016 14:00
    "konobarica otela sto" ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina