Mali: Obroci u narodnim kuhinjama će biti kvalitetniji

Obroci u narodnim kuhinjama u Beogradu, koje nisu i neće biti zatvorene, biće kvalitetniji nakon što se završi procedura javnih nabavki, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Navodeći da je deljenje obroka u narodnim kuhinjama bilo na kratko obustavljeno usled problema sa procedurom javne nabavke za hranu, zbog čega je grad isplatio po 5.040 dinara po korisniku, Mali je za tv Pink rekao da kuhinje od juče rade, da se obroci dele po planu, te da je notorna laž neodgovornih pojedinaca da će biti zatvorene.
 
Gradonačelnik je rekao da je pitanje dana kad će procedura javnih nabavki biti završena, ali je istakao da će kvalitet hrane po prvi put biti mnogo bolji i da će korisnici dobijati bogatiji obrok. "Prvi put smo se bavili kvalitetom hrane, niko se nije time bavio godinama unazad", rekao je Mali i dodao da je grad nekoliko meseci radio na pripremama za javnu nabavku kako bi obroci za istu cenu bili kvalitetniji.
 
On je rekao da grad na godišnjem nivou izdvaja oko sedam miliona evra za narodne kuhinje, precizirajući da sad jedan obrok košta evro i po do dva evra, a da se na dnevnom nivou posluži 11.000 obroka.
 
Mali je ocenio da je nekoliko neodgovornih pojedinaca pokušalo da iskoristi situaciju za dobijanje jeftinih političkih poena i apelovao da se takve stvari ne koriste u svrhu političke kampanje.
 
Autor: agencije
  • Naslov

    15.02.2016 15:19
    Čitajući naslov teksta,zaključuje se da će obroci biti MALI ali da će biti KVALITETNIJI... :)
  • Da

    13.02.2016 13:11
    Dok prođu izbori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija