Hiljade trudnica u regionu lepe četkice na svoj stomak

Mnogi roditelji žele da razviju talente svoje dece, ali neke mame su otišle korak napred i pomogle svojoj nerođenoj deci da naprave svoje prve slike.

Trudnice, snimane za film "Nerođeni umetnici" pokazale su novi metod za to.

Četkice se umaču u različite boje i lepe za svoj stomak. Ispred njih se nalazi prazno platno, i onda se čeka da umetnik počne sa stvaranjem. Čekaju se zapravo udarci i pomeranje bebe. Kako krenu pokreti, na platnu se pojave prve linije.

Sve na ovaj način naslikane slike su prodate, a prikupljeni novac je otišao u Afriku, deci kojoj je pomoć preko potrebna.

Više o ovoj humanoj akciji može se pronaći na društvenim mrežama.

Autor: Novosti

  • ana

    10.03.2016 00:10
    pa budu moleri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.