Plakat Šešelja bez dozvole postavljen na zgradu Radničkog

Novosadski otvoreni univerzitet saopštio je da je zatečen postavkom plakata Vojislava Šešelja na zgradu Radničkog.

Oni su u saopštenju naveli da za postavljanje predmetnog plakata nije ispoštovana zakonska procedura, niti postoji njihova dozvola. 

Podsetimo, novosadski odbor Srpske radikalne stranke postavio je 18. marta veliki plakat sa likom Vojislava Šešelja na zgradu Radničkog univerziteta, o čemu je 021 već pisao.

U saopštenju poslatom medijima radikali su naveli kako su "na najvišoj zgradi u Novom Sadu postavili pobednički baner SRS-a i svog lidera Vojislava Šešelja, koji dominira nad srpskom Atinom".
 
Podsetimo, nedavno je srušen bilbord ove stranke na Rumenačkom putu, zbog čega su radikali protestovali. Bilbord je uklonjen jer je postavljen nelegalno.

Autor: 021.rs

Foto: SRS

  • Dim

    22.03.2016 19:15
    Da li ste iznenadjeni ponovnom nedonetom presudom o jkp stan.Sram vas sve bilo?Gde su dimnicari ?
  • Jogi Letač

    22.03.2016 12:30
    E moja Garava, to se tebi samo čini. Navešću ti jedan svež primer: dotični je 2003. otišao dobrovoljno u Hag, sa napomenom da ide da "rasturi" Haški sud. Sada kada treba da ide da sasluša presudu na sudu koji je "rasturio", treba policija da ga nosi tamo. Pa što nije ostao dosledan? Naravno, može se puno primera naći njegovoj "doslednosti".
  • /

    22.03.2016 11:49
    /
    au sta je radikala.
    snsovci vam pojeli senvice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti