Maji Gojković probaju i vodu pre nego što je ona popije

Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine, verovatno je najčuvanija osoba u Srbiji.

Pred njeno televizijsko gostovanje specijalni tim s psima detaljno je pregledao televizijski studio u potrazi za eksplozivnim napravama. Međutim, to nije sve kad je reč o bezbednosti predsednice Skupštine. Jedan član obezbeđenja je čak zadužen da proba sve ono čime će Gojkovićeva biti poslužena da kojim slučajem ne bi bila otrovana.

"Prvo je stigao specijalni tim sa psima koji je pregledao ceo prostor kojim će se Gojkovićeva kretati, proveravali su da neko nije postavio eksplozivnu napravu. Tu je bio i čovek koji je probao sve što je bilo planirano za posluženje gostima, od flaširane vode, sokova... Inače, to je praksa pred svako gostovanje Gojkovićeve", navodi neimenovani sagovornik lista "Alo".

I pojedini poslanici tvrde da su mere bezbednosti Gojkovićeve podignute na visok nivo.

"Kada Gojkovićeva dolazi na posao, blokira se Kosovska ulica kod Skupštine, a kad ona ulazi u zgradu, zaustavlja se i lift", potvrdilo je nekoliko poslanika iz različitih stranaka.

Podsetimo, mediji su još prošle godine pisali da Gojkovićeva obezbeđenju koje je čuva brani da upali svetlo kad prolazi hodnikom parlamenta da je kamere ne bi snimile.

"Gojkovićeva je u potpunoj paranoji da je prate i prisluškuju. Ona sad zabranjuje službenicima da pale svetlo kad prolazi hodnikom da je kamere ne bi zabeležile. Prosto, veruje da je svi, pa i članovi njenog obezbeđenja, špijuniraju, pa ih zbog toga stalno drži na oprezu", pisao je "Kurir", koji je potvrdu ove informacije dobio od tri nezavisna izvora bliska šefici Skupštine koja poznaju njenu svakodnevicu, a koja su iz razumljivih razloga insistirala na anonimnosti.

"Insistira na tome da koristi zadnji ulaz i da skoro svi članovi obezbeđenja budu na ulazu i maltene formiraju špalir kad ona prolazi. Razumljivo je da neko insistira na disciplini i redu, ali Gojkovićeva preteruje. Bukvalno je zavela strahovladu. Obezbeđenje mora da stoji u stavu mirno kad prolazi", objavio je taj list.

Zanimljivo je i da je Gojkovićeva uvela i pravilo da niko ne može da uđe u njen kabinet s mobilnim telefonom. A ovog pravila moraju da se pridržavaju svi, pa čak i potpredsednici Skupštine i dugogodišnji radnici parlamenta.

Iz kabineta Maje Gojković nisu odgovorili na pitanja lista, tako da je i dalje nepoznato zbog čega je tako rigorozna kontrola, da li je i šta prethodilo tome, da li je predsednici parlamenta ugrožena bezbednost i da li dobija pretnje.

Izvor: Alo

  • Nemoj da vičeš

    17.01.2016 05:31
    Biološki rat
    Džaba joj proba, danas službe koriste opasnije i prljavije metode, a to je ubacivanje virusa u hranu i piće.A isti imaju odloženo dejstvo da trajno onesposobe i eliminišu protivnika.
  • Anonimus

    16.01.2016 22:49
    To što je u potpunoj paranoji ne znači da je ne prate :D
  • istina

    16.01.2016 14:56
    srednjovekovni obicaji
    Kako to da je danas u moderno doba dozvoljeno da se zrtvuje tudji zivot za testiranje opasne hrane i pica? Hitler je imao svoje testere hrane da ga ne otruju, kao i kraljevi i uticajni ljudi pre vise vekova...
    Znaci po danasnjem pravu ovo nije kriminal? Ponasanje prema coveku kao prema zivotinji i jos gore. Sta bi se desilo da bude otrovan taj koji predsednici skupstine testira hranu?
    Ovo je dozvoljeno zakonima Srbije i normalno u Evropi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija