Posao za vozače u Evropskoj uniji

Svi koji poseduju vozačku dozvolu C i E kategorije i imaju bar tri godine iskustva u međunarodnom prevozu mogu se prijaviti za posao vozača u firmi "Frutiko".

Ovo preduzeće koje je osnovano u Zagrebu 1999. godine se bavi prevozom robe sa i bez temperaturnog režima, tj. hladnjačama. Opremljeni su isključivo hladnjačama od toga devet sa duplim podom, što omogućava smeštaj 66 paleta težine 22 tone. U prevozu na četiri od pet vozila zavisno od potreba transporta rade dvojne posade, čime klijentima omogućavaju bržu isporuku robe.

Kamioni "Frutika" pokrivaju područje skoro cele Evropske unije, a voze uglavnom na relacijama koje obuhvataju Hrvatsku, Španiju, Portugaliju, Francusku, Grčku, Veliku Britaniju, Belgiju, Holandiju, Nemačku i Austriju. Poseduju i CEMT dozvolu pa pokrivaju i sve treće zemlje u regiji.

Sva vozila poseduju odgovarajuću prevozničku dokumentaciju, sve hladnjače imaju termo ispise i po 33 euro palete A klase za zamenu. Svi su tegljači euro 5 i 6 generacije, a vozila su opremljena GPS uređajima za praćenje.

Firma poseduje i sopstveni parking u Zagrebu (Sv. Klara) sa otvorenim i zatvorenim skladištem, a ujedno i skladište na Zagrebačkoj veletržnici-hladnjači (Žitnjak) koja se može koristiti za pretovar ili uskladištenje robe u kraćem vremenskom periodu.

Zainteresovani za posao vozača u međunarodnom transportu u "Frutiku", treba da imaju vozačku dozvolu C i E kategorije i barem tri godine iskustva u međunarodnoj špediciji. Prednost imaju vozači sa hrvatskim dokumentima, ali nude i mogućnost pribavljanja radne dozvole.

Zainteresovani za posao vozača u Evropskoj uniiji mogu dodatne informacije dobiti na +00385-91-543-90-85 ili poslati prijavu na mejl: frutiko@zg.t-com.hr.

  • OK

    15.01.2018 11:44
    Dobar potez od strane 021.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.