KFC zatvorio stotine restorana zbog nestašice piletine

Američki lanac restorana brze hrane "Kentaki frajd čiken" (KFC) morao je da zatvori više od 900 restorana u Velikoj Britaniji i Irskoj zbog - nestašice piletine koja mu je glavna sirovina.
KFC zatvorio stotine restorana zbog nestašice piletine
Foto: Pixabay
Kompanija se izvinila kupcima, navodeći da su restorani zatvoreni zbog problema s novim dobavljačem pilećeg mesa.
 
KFC je objavio vest o zatvaranju restorana u subotu, a objava je juče dopunjena informacijom da je proradilo 300 radnji. Nije poznato kada će se otvoriti ostale.
 
Kako se navodi, lokali koji su ostali otvoreni služe "ograničene menije" i ne rade puno radno vreme.
 
"Znamo da ste zbog toga možda imali neprijatnosti proteklih dana i razočarali se kada ste poželeli prženu piletinu - veoma nam je žao zbog toga", saopštio je KFC.
 
Kompanija DHL, koja je nedavno preuzela posao dobavljača KFC-a, navela je da je "zbog operativnih problema veliki broj isporuka u poslednjih nekoliko dana bio nepotpun ili odložen".
  • Ivana

    20.02.2018 10:24
    Nadam se da se neće oporaviti ni oni ni dobavljači!
    https://youtu.be/lk49AaXbZnI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija