Prodaje se modna kuća "Versaće"

Prodaja italijanske modne kuće "Vesaće" biće saopštena uskoro, objavio je dnevnik "Korijere dela sera", pozivajući se na neimenovane izvore.
List navodi da je Donatela Versaće, sestra pokojnog osnivača kompanije Đanija Versaćea, umetničkog direktora i potpredsednika grupe sa sedištem u Milanu, sazvala sastanak sa osobljem kompanije u utorak, na dan kada bi trebalo da bude objavljena prodaja kompanije. 
 
Rojters prenosi da su u kompaniji odbili da komentarišu ovaj izveštaj. 
 
"Korijere" dodaje da se brend, poznat po svom logu Meduze, procenjuje na dve milijarde dolara i da bi kupac mogli da budu ili američka modna kuća "Majkl Kors holdings LTD" ili juvelirska kompanija "Tifani". 
 
Porodica Versaće poseduje 80 odsto kompanije, dok je preostalih 20 odsto u vlasništvu američke grupe "Blekstoun".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija