Webiz edukacija od 16. do 18. novembra u Subotici: Digitalni marketing iz ugla 25 eksperata

Webiz edukacija sa temom digitalni marketing održaće se od 16. do 18. novembra u Subotici.
Program je namenjen potrebama marketara, preduzetnika, frilensera, onima koji se bave advertajzingom, komunikacijama ili rade u kreativnoj industriji.
 
Među predavačima naći će se eksperti digitala vodećih marketinških agencija i praktičari koji će vam putem primera pomoći da spremno zakoračite u 2019. godinu, stručnjaci koji će govoriti o marketing automatizaciji, svetski priznati umetnici koji će vam ponuditi opcije kako da svoju kreativnost podignete na viši nivo, profesor Beogradskog Univerziteta, kreativni strateg, biznis konsultant, influenseri i drugi. 
 
"Napravili smo veliki iskorak, kako u vizuelnom identitetu, tako i u programu. Naše posetioce u Subotici očekuje 25 predavača, stručnjaka iz marketinga i srodnih oblasti koje verovatno nikada više nećete sresti na jednom mestu. Među njima su Anđelko Trpković (Publicis One Adriatic), Lazar Džamić, Justin Kirby, Dr Rajna Dragićević, Vladimir Zarić (Publicis One), Sofija Bulatović (Mercator S), Ivan Bildi (Likes and Cookies), Mirko Bunčić (Direct Media) i drugi. Pripremili smo tri dana predavanja, panela, intervjua, diskusija, ali i mogućnosti da se naši posetioci međusobno upoznaju, druže i dogovore potencijalne saradnje",  kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.
 
Važna informacija za sve kloji žele da dođu na Webiz edukaciju jeste i da prvih 10 učesnika koji se prijave (i izvrše uplatu po prijavi) na poklon dobijaju knjigu koju su zajedno priredili predavači Justin Kirby i Lazar Džamić. 
 
Kotizacije za Webiz već su u prodaji i iznose 20.000 dinara sa PDV-om. Više informacija o programu edukacije, kao i popustima na grupnu kupovinu kotizacija potražite na sajtu webiz.me.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija