VIDEO: Objavljen dokumentarni film "Prvi film" o Miroslavu Miki Antiću

Dokumentarni film o Miroslavu Miki Antiću pod naslovom "Prvi film", u produkciji Kulturnog centra Novog Sada, objavljen je na društvenoj mreži Jutjub i može se pogledati u celosti.
VIDEO: Objavljen dokumentarni film "Prvi film" o Miroslavu Miki Antiću
Foto: 021.rs

Naziv je simboličan jer predstavlja prvi film koji se bavi Antićem u formi dokumentarnog filma uz učešće njegovih prijatelja i poznavalaca njegovog dela. O Miki između ostalih govore Ređep, Rada Đuričin, Svetlana Bojković, Goran Sultanović i mnogi drugi.

Scenario i režiju potpisuju Dušan Stojanović i Lazar Stanivuk, a stručni konsultant im je bio Draško Ređep. Stojanović je postao poznat po romanu o Zoranu Radmiloviću "Život iza zavese", ali i kao autor dokumentarnog filma o Drašku Ređepu - "Svetionik kroz  maglu ravnice".

"Prvi film" će premijerno biti prikazan u sredu 25. oktobra u podgoričkom Kulturnom centru "Budo Tomović" u okviru Antićevih dana.

  • Rasa

    24.10.2017 10:17
    Svaka cast,sve pohvale za kcns.
  • Marija

    24.10.2017 09:33
    Svaka čast! Mika je zasluzio ovako nesto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.

Otvoren Berlinale

U Berlinu je počeo 74. Međunarodni filmski festival (Berlinale) sa svetskom premijerom irske drame u kojoj igra glumac Kilijan Marfi.