Viber posvetio stikere Beogradu

Povodom zvanične globalne promocije ''Young Love In Belgrade'', ekskluzivnog Viber paketa stikera posvećenog Gradu Beogradu na srpskom i engleskom jeziku, danas je na Trgu Republike organizovan muzički program.

Generalni direktor Vibera Majkl Šmilov podsetio je da je drugi put u Beogradu. ''Prvi put kada smo se upoznali rekli smo da moramo da uradimo nešto zajedno, novo i drugačije'', rekao je Šmilov dodajući da Viber i Beograd imaju nešto zajedničko da su mladi, ambiciozni i uporni.

On je istakao da je siguran da će raditi još stvari zajedno i da će grad uraditi neverovatne stvari. Stiker paket ''Young Love In Belgrade'' globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je Beograđanima i gostima Beograda, i biće dostupan na srpskom i engleskom jeziku.

Ovom jednostavnom paketu ''nalepnica'' koje se koriste u u aplikaciji Viber tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Teme

Viber

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija