VIDEO: Predstavljena nova Nokia 3310, koštaće 49 evra

Jedan od globalnih lidera u svetu tehnologije Nokia predstavila je danas na kongresu u Barseloni nove uređaje kojima će poboljšati ponudu.

Ono što je najviše obradovalo veliki broj ljudi je povratak popularnog mobilnog telefona Nokie 3310.

Iz kompanije su rekli kako će ovaj mobilni telefon biti 10 puta brži, imaće popularnu igricu "Zmijice" i popularni zvuk zvona. Ima i kameru, ali od dva megapiksela. Biće dostupan u nekoliko veselih boja. Koštaće 49 evra. Igra "Zmija" će biti dostupna i putem Facebook Messengera za sve korisnike.

Dizajniran je da bude rezervni telefon, u slučaju da ostanete bez svog. Pozitivno je što baterija može da izdrži 22 sata razgovora, a ako ne koristite mobilni, baterija će trajati i do 30 dana. Takođe, zamenjiva je.

Nokia je predstavila novine kada su u pitanju pametni telefoni. Nokia 3 koštaće 139 evra. Ima displej od 5,2 inča koji je zaštićen specijalnim staklom Corning Gorilla.

Tu su i Nokia 5 i Nokia 6 koji će biti dostupni u drugom kvartalu ove godine. Nokia 5 sa displejom od 5,2 inča, prodavaće se u pet boja i koštaće 189 evra. Za Nokiju 6, koja je postala apsolutni hit u Kini, biće potrebno izdvojiti izdvojiti 299 evra. Ima displej od 5,5 inča i Dolby zvučnike.

Bitno je istaći da su unapređene kamere, dizajn i displeji na sva tri telefona.

Direktor kompanije Radživ Suri predstavio je novu uslugu 5G kojom žele da transformišu komunikaciju putem tehnologija. Iz kompanije su rekli kako je ovo velika investiciona odluka, a da će 5G pomoći ekspertima iz sveta tehnologije i poslovnim ljudima da bolje, brže i efikasnije planiraju i postižu ciljeve.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija