Uskoro moguće povlačenje poslatih poruka na WhatsAppu

Društvena mreža WhatsApp uskoro će uvesti novu opciju "opozovi", pomoću koje će korisnici moći da obustave poruke, fotografije, video snimke ili dokumente koje su već nekome poslali, ukoliko ne žele da ih primalac dobije.
Uskoro moguće povlačenje poslatih poruka na WhatsAppu
Foto: Pixabay
Poruka za koju pošiljalac ne želi da bude viđena, biće obrisana. Opcija "opozovi" će funkcionisati sa svim vrstama poruka, tekstualnim, fotografijama, gifovima i dokumentima. 
 
Korisnik će moći da opozove i odgovore na neki status, ali će za to imati samo pet minuta. Svaka reakcija koja na statusu bude duže od pet minuta neće moći da bude uklonjena. 
 
Ova opcija deo je nove verzije WhatsApp-a 2.17.30, koja je već dostupna u prodavnicama aplikacija. Opcija "opozovi", međutim, još nije aktivirana. Ona će biti dostupna kada programeri WhatsAppa sa sigurnošću ustanove da na njoj nema nikakvih nedostataka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija