Windows 10 ima zaštitu od varanja u igrama

Windows 10 Fall Creators Update je doneo mnogo izmena, a jedna je naročito važna ukoliko ste stratsveni gejmer.
Windows 10 ima zaštitu od varanja u igrama
Foto: Pixabay
Microsoft je sada uključio ranije najavljivanu TruePlay funkciju, koja obećava zaštitu od uobičajenih varanja u Universal Windows Platform igrama. 
 
Naslovi, koji koriste prednosti zaštite, biće pokretani u zaštićenom modu i startovaće pozadinski servis koji prati tipična ponašanja tokom varanja. Ukoliko servisi pronađu nešto, podaci će biti poslati developeru. Moguće je isključiti TruePlay ukoliko ne želite da Windows šalje vaše podatke, ali kompanije mogu da onemoguće neke opcije (igranje onlajn, na primer) ukoliko nemate uključen servis. 
 
TruePlay je praktično servis koji popunjava prazninu i stavlja UWP igre u ravan sa Steam igrama, koje već koriste Valve Anti-Cheat servis. 
 
Na developerima je da kreiraju UWP verzije naslova, kako bi obezbedili najbolje iskustvo za igrače. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija