Facebook ukida jednu od najiritantnijih opcija

Mnogi se slažu da na Facebooku postoji mnoštvo problema, a kompanija je nedavno odlučila da se reši jednog od njih, koji je verovatno najviše iritirao veliki broj korisnika.
Facebook ukida jednu od najiritantnijih opcija
Foto: Pixabay

Prethodnih dana najavljeno je da će Facebook konačno ukinuti dosadne pozivnice za aplikacije i igre na toj društvenoj mreži.

Dakle, niko više neće moći da vas poziva da igrate Candy Crush, Farmville ili neku sličnu igricu koja je hit tog meseca.

Pozivnice za aplikacije već neko vreme su u pozadini, a odnedavno se pojavljuju samo na mobilnim telefonima. Postoji i mogućnost da se blokiraju, dok sada, izgleda, zauvek nestaju.

Potez je najavljen na zvaničnom blogu kompanije u četvrtak poslepodne, a pozivnice bi trebalo potpuno da nestanu do februara 2018.

  • pisemkomentar

    20.11.2017 00:30
    To sam odavno iskljucio, jednostavno Hide all activity from Farmwille I jos nekoliko najcescih, onda se jednom u 5 meseci pojavi jos poneka, iskljucim I to.
  • svidja mi se

    20.11.2017 00:08
    da ti ne bude prijatno
    Da nije "Like" mozda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Mask tužio Open AI i Sema Altmana

Ilon Mask tužio je kompaniju OpenAI i njenog izvršnog direktora Sema Altmana, tvrdeći da su napustili prvobitnu misiju startapa da razviju veštačku inteligenciju za dobrobit ljudi, a ne za profit.