Fejsbuk uvodi novine za praznike

Društvena mreža Fejsbuk uvodi niz novina kako bi razveselila korisnike tokom predstojećih praznika.
Fejsbuk uvodi digitalne čestitke, koje se mogu ukrasiti određenim fotografijama i porukama, kao i novogodišnjim zvezdama.
 
Nove opcije uglavnom koriste aplikaciju Fejsbuk kamera na različite načine.
 
Fejsbuk će dodati posebne nalepnice i efekte uživo za obeležavanje Božića, Hanuke i Kvanze.
 
U video-četu u okviru aplikacije za slanje poruka Mesindžer korisnici će moći da od 22. decembra dodaju filtere sa Deda Mrazom i Rudolfom, kao i raznobojne božićne okvire.
 
Od 28. decembra, korisnici će moći da vide i kolaže sa prazničim fotografijama svojih prijatelja zahvaljujući novom izdanju aplikacije Memories, pomoću koje će biti moguće baciti pogled unazad punih mesec dana.
 
U Fejsbuku će dodati i određene efekte za prenos uživo, poput digitalnih naočara i šašavih šeširića, za one kojima je, kako se navodi, novogodišnja proslava napetija od Božića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija