Google Inbox se gasi sledeće godine

Google je zvanično objavio da će krajem marta sledeće godine ugasiti svoju Inbox aplikaciju.
Google Inbox se gasi sledeće godine
Foto: Pixabay
Vest se zaista neće dopasti onima koji su zavoleli aplikaciju upravo zbog činjenice da nije Gmail.
 
Još 2014. godine Google Gmail tim je pokrenuo eksperimentalnu aplikaciju za e-poštu koja se zove Inbox. Radio je sa postojećim Gmail adresama korisnika, ali je pružao različito korisničko iskustvo u poređenju sa glavnom aplikacijom.
 
Inbox aplikacija je razvijana i dizajnirana za mobilne uređaje. 
 
Inbox je kasnije postao teren za testiranje novih funkcija, poput Smart Reply-a i drugih koji su kasnije dodati u glavnu aplikaciju Gmail. Mnoge funkcije i poboljšanja Inbox-a postepeno su se prebacile na Gmail tako da u ovom trenutku nema mnogo razloga zbog kojih bi kompanija trebalo da nastavi sa ovim projektom.
 
Google je u poslednjih nekoliko meseci pokazao da će nove funkcije brže dovoditi do Gmail-a. 
 
Možda će kompanija sada fokusirati svoju energiju na poboljšanje aplikacije Gmail još više i brže nego što je to ranije činila. 
 
Korisnici uvek mogu da omoguće u podešavanjima Gmail-a opciju kako bi isprobavali funkcije koje Gmail još uvek testira i nisu omogućene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija