Britanska policija objavila slike bombaša i pozvala svedoke

Britanska policija je danas nastavila istragu o napadu u Mančesteru pozivom svedocima da se jave i objavljivanjem fotografije bombaša, dok je u gradu pod jakim nadzorom održan tradicionalni polumaraton.

Policija je juče objavila slike napadača Salmana Abedija i pozvala svedoke da pomognu u rasvetljavanju njegovih poslednjih dana.

Dve fotografije video-nadzora prikazuju Abedija u večeri napada u crnoj jakni i farmerkama sa kačetom i naočarima za sunce.  

Kao znak da se život nastavlja danas je na ulicama grada održana i popularna Velika mančesterska trka u kojoj je učestvovao i laburistički gradonačelnik Endi Barnam. Pred početak trke je održan minut ćutanja žrtvama napada.

U napadu na koncertu Arijane Grande poginulo je 22 ljudi a 116 je povređeno, a odgovornost je preuzela Islamska država.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet