Kolindi Grabar Kitarović pozlilo tokom mise

Predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović pozlilo je na misi koja se u Zagrebačkoj katedrali održavala povodom Dana državnosti.
Televizija N1 piše da je njoj u sred mise pozlilo, te da je morala da izađe iz katedrale. 
 
Portparol predsednice Luka Đurić je izjavio da je sve u redu, ali se predsednica Hrvatske na misu nije vratila. Navodi se da se ona pre nekoliko dana požalila na višemesečne bolove u vratnom delu kičme zbog kojih mora da ide na intenzivnu fizikalnu terapiju.
 
"Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović otišla je iz katedrale pre kraja mise, jer je osjetila slabost uzrokovanu bolovima u kičmi", saopštio je danas Kabinet predsednice.
 
Đurić je kazao da hrvatska predsednica zbog toga neće ići na prijem u Islamskom centru, ali bi svečani prijem koji ona organizuje večeras povodom Dana državnosti trebalo da se održi u skladu sa planovima.
  • Boki

    25.06.2017 23:55
    @Gane
    Obriši penu sa usta.
  • Cane

    25.06.2017 19:16
    Da nije možda trudna ?
  • Gane

    25.06.2017 17:41
    Isforila la ih,pozlilo joj od Srba i okoline,himne,Nikolića,vrućine,ali ona se smeškala stalno i pokazala da je namazana,plus poklon za klinca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.