Muškarac koji je istukao petogodišnje dete na smrt proglašen krivim na sudu

Muškarac koji je dete svoje devojke tukao do smrti zbog izgubljene patike proglašen je krivim na sudu i osuđen na zatvor.
Marvin Ijenačo (39) napao je sina svoje tadašnje devojke Lilije Brehe, Aleksa (5) u parku zato što je dete, u toku šetnje, izgubilo cipelicu. Svedoci su čuli kako dete plače i uzvikuje "izvini, izvini" neprestano, dok je Marvin vikao i tukao mališana. 
 
Nekoliko minuta kasnije, kad su se svedoci i prolaznici okupili, videli su dečaka kako nepomično liži na klupi u parku, ruke su mu visile sa iste, dok je ubica bio na telefonu. 
 
Ubica je dva puta potom pozvao majku deteta na telefon, te joj rekao da je mališan izgubio patiku i da je "zaspao" u parku. Majka je tražila da joj se dete da na telefon, što dečko nije učinio. 
 
Umesto da dečaka odvede u bolnicu - koja je bila pet minuta od parka, on je dečaka odveo u taksi i potom kući, gde ih je dočekala zabrinuta majka. Dečak je disao, ali je bio bez svesti. Majka je zvala hitnu pomoć, prenosi Independent.
 
Lekarima je ubica pričao kako je dete palo na kolena i jednostavno se onesvestilo. To nije ubedilo ni lekare, a ni majku. Dva dana kasnije, mališan je preminuo kao posledica udaraca u glavu. 
 
"Ležala sam pored njega u krevetu i molila se da preživi, da otvori oči. Nisam stigla ni da mu poslednji put kažem da ga volim", jecala je majka.
 
Policija nije imala milosti prema ubici, kao ni porota. Naredne sedmice biće poznato na koliko godina zatvora je oduđen ovaj nemilosrdni ubica.
  • Dragance

    24.07.2017 02:19
    Dao bi mu 10 dozivotnih i smrtnu kaznu. To sto je uradio - nije uopste zasluzio da dise ovaj vazduh....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet