Goreo još jedan soliter u Dubaiju, treći u nedelju dana

Požar manjih razmera izbio je danas u jednom hotelu u Dubaiju, a to je treći takav požar u turističkom i trgovačkom središtu Ujedinenih Arapskih Emirata za manje od nedelju dana.
Gosti i osoblje su evakuisani, vatra je brzo ugašena, a podataka o eventualnim povređenima još nema.
 
Više vatrogasnih i ambulantnih vozila raspoređeno je kod hotela "Movenpik" u blizini četvrti Marina, dok se veliki broj ljudi okupio ispred hotela.
 
Niz požara u visokim zgradama u UAE pokrenuo je pitanja o bezbednosti materijala koji se koriste u izgradnji objekata u regionu Persijskog zaliva i šire.
  • Habibi

    07.08.2017 13:09
    Loyd
    Realnije bi bilo preispitati sumu na koju su osigurani u slučaju požara. Za one koji su radili ili trenutno borave u Emiratima jasno je da taj balon samo što nije pukao. Veliki broj izgrađenih kvadrata stoje prazni a gradi se i dalje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.