Nađeno izbodeno telo nove žrtve u Barseloni

Broj poginulih u napadima u Barseloni i Kambrilsu porastao je na 15, saopštili su danas španski zvaničnici.
Katalonski ministar unutrašnjih poslova Joakim Forn rekao je da je još jedan muškarac pronađen izboden u kolima. Vozilo je najverovatnije koristio jedan od napadača na prolaznike u Barseloni koji je pobegao s lica mesta.
 
U napadu u istorijskom centru Barselone u četvrtak je poginulo 13 osoba, povređeno 120 ljudi kada je kombi uleteo među pešake koji su se šetali prometnom ulicom Rambla.
 
Nekoliko sati posle tog napada, jedna osoba je ubijena, a šest je ranjeno u napadu automobilom na šetalištu u odmaralištu Kambrilsu, oko 120 kilometara južno od Barselone. Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a odgovornost za napad je preuzela Islamska država.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet