Ponovo blokirani putevi do švajcarskog zimskog centra

Švajcarski zimski centar Cermat, pod alpskim vrhom Materhornom, ponovo je blokiran za železnički i putnički saobraćaj nakon što su nove snežne padavine obnovile opasnost od lavina, saopštili su zvaničnici.
Železnička kompanija Materhorn Gotard saopštila je da će kopneni prilazi Cermatu biti blokirani bar do sutra u podne, ali da putnici mogu helikopterima da uđu ili izađu iz sela.
 
Alpski planinski centar objavio je na svom sajtu da turisti i drugi koji su na putu ka Cermatu treba da potraže prenoćište u većim gradovima poput Ciriha, Bazela ili Berna dok se situacija ne stabilizuje.
 
Najmanje 13.000 turista je u januaru dva dana bilo blokirano u u zavejanom ski centru Cermat zbog opasnosti od lavina.
  • oparte Milos

    22.01.2018 10:26
    Sve je to organizirana mafija isto kao i rayanair kad od tri leta sa njima svi kasne i nece da ti kupe nove karte nego moras da sam ides u hotel sam da platis prevoz sam da kupis nove karte i kad se zalis odgovore ti pa ako nije duze od 3 sata nemas pravo naknade. hahahaha a sve njihovi letovi povezani jedan ovisi o drugom. I ovdje sta mislite da hoteli daju djaba da ostajete kad je sneg? Sve je to igranka i to kako uigrana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.