Uhapšen glavni osumnjičeni za požare u Grčkoj

U Grčkoj je uhapšen muškarac (65) koji je navodno izazvao požar u istočnoj Atici.
Istražni organi primili su devet svedočenja koja ukazuju da je on glavni osumnjičeni za izazivanje požara i mogao bi biti osumnjičen ukoliko se dokaže njegova krivica.
 
Kako je prenela grčka "Skaj" televizija, on je spaljivao travu i suvo granje na brdu iznad Daou Penteli, kada su nastale varnice koje su odletele na okolnu vegetaciju, a zbog visokih temperatura i jakih vetrova to se ubrzo pretvorilo u veliki požar. Kada je shvatio koliki je požar izazvao i njegove tragične posledice, on je pokušao da prikrije svoje tragove zemljom, šljunkom i vodom na mestu gde je požar izazvan.
 
Ovaj šezdesetpetogodišnjak je stanovnik oblasti Daou Penteli, a stanovnici te oblasti su ga nekoliko puta u prošlosti videli kako spaljuje đubre i suvo granje.
  • Papkos Lazarius

    30.07.2018 12:34
    Iskopali nekog papka iz njihovog Laze.Ionako normalan čovek ovo ne bi nikad radio.
  • Zerstorer

    30.07.2018 09:49
    Kako da ne...
    Da,da...morali su nekoga da optuze jer pravi krivci nece nikada biti nadjeni...
  • Stvarno

    30.07.2018 07:31
    I univerzum je ograničen u odnosu na ljudsku glupost. Spaljivati travu i suvo granje na 35+C i vetar od 120Km/h...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet