VIDEO: Ubijen advokat Arkanovog ubice

Advokat iz Johanezburga ubijen je jutros u sačekuši ispred privatne škole, a tokom pucnjave ranjen je i njegov sin.
Prema nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je ubijen Pit Mihalik koji je branio Dobrosava Gavrića, ubicu Željka Ražnatovića Arkana.
 
Mihalik, koji je u advokatskim krugovima poznat po tome što je zastupao veliki broj mafijaških vođa, u trenutku pucnjave je vodio decu u školu, a pozivajući se na nepotvrđene izvore, mediji javljaju da je  ranjen njegov sin.
 
Njegovo ubistvo povezuje se sa ubistvom advokata Nurudina Hasana koji je takođe radio na slučaju Gavrića, navode mediji i dodaju da je ovo još jedno u nizu smaknuća ljudi koji su u Južnoj Africi povezani sa Srbima.
 
Dobrosav Gavrić osuđen je na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića i Dragana Garića. On se nalazi i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošnje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji, čemu je umnogome doprineo i ubijeni advokat.
 
"Blic" danas piše da su ubistva Srba u Johanezburgu koja su se dogodila ove godine po svemu sudeći povezana, a postoji mogućnost da se iza ubistva četvorice državljana Srbije i ranjavanja jednog krije borba dve kriminalne grupe oko tržišta narkotika.
 
- Po mom mišljenju, međunarodne organizovane kriminalne grupe se bore za međunarodne rute droge. Poznata je činjenica da je Južna Afrika prelazna tačka za kretanje droge - rekao je istražitelj Čad Tomas.
 
  • konj

    30.10.2018 11:59
    bolenje k..ca
    Woww, kakva vest, a šta kaže Ceca ljomberka-srpska majka, diva i šta sve ne...???
  • Vukša

    30.10.2018 10:44
    Kao u nekoj drugoj "zemlji"
    To znači da njihova AK neće raditi 7 dana u znak "protesta" zbog ubistva "kolege"!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.