Uhapšen naoružan mladić koji je napadao devojke po Novoj Detelinari

Novosadska policija uhapsila je V. K. (27) zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem, napadao devojke u hodnicima zgrada na Novoj Detelinari i pokušao da ih siluje.
Novosadska policija uhapsila je V. K. (27) zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem, napadao devojke u hodnicima zgrada na Novoj Detelinari i pokušao da ih siluje.

V. K. je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Kako je 021. rs ranije pisao, osumnjičeni je napao bar dve devojke u bloku zgrada između Cankareve i Ulice Koste Racina. Napadnute devojke su odvojeno prijavile napade. Srećom, nijednu nije uspeo da siluje.

  • vvvvvvvvvvvvv

    13.04.2015 07:57
    ss
    decko se sam prijavio i predao policiji...
  • NS65

    04.04.2015 19:55
    Nije stigao da promeni trenerku...
  • 04.04.2015 15:30
    jedna jedina
    Pa nije nesto novo samo zbog novih zgrada.
    Detelinara je u principu stari deo grada,ne znam zasto se uopste deli na novu i staru,postoji Detelinara i to je to.Ako hocete da budete precizni,stara i nova ne znaci mnogo,kazite naziv ulice pa ce se znati na koji kraj mislite.
    Ne treba da bude svadje i ljutnje oko toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija