Nestao momak iz Kraljeva

Danijel Bajramović (16) iz Kraljeva nestao je prošle srede, 6. aprila, i od tada mu se gubi svaki trag.
Prema rečima njegove majke Svetlane i očuha Rada, porodica je Danijela poslednji put videla prošle srede kada je iz kuće izašao u grad da nešto kupi, ali se više nije vratio.
 
O njegovom nestanku obaveštena je policija čija je istraga u toku, a po celom gradu izlepljeni su plakati sa njegovom fotografijom.
 
- Tražimo ga i mi i policija, ali još bez uspeha. Dobili smo anonimnu informaciju da je živ i zdrav, da je navodno nedavno viđen u obližnjem naselju Jarčujak, a i u Čačku, ali to još nije potvrđeno. Ma, samo neka nam se javi da znamo da je dobro – kaže Danijelov očuh Rade Alić.
 
Danijelovi drugovi kažu da ni oni ne znaju gde je, a svi pričaju da je Danijel dobar momak, prenosi Alo.
 
Zabrinuta porodica nestalog šesnaestogodišnjaka apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Danijelu da se jave policiji ili na broj telefona 061/227 6442.
 
Autor: Alo

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.