Upravni sud uvažio žalbu pokreta "Dosta je bilo - Saša Radulović"

Pokret Dosta je bilo saopštio je da je Upravni sud uvažio žalbu te stranke na rešenje Pokrajinske izborne komisije o odbijanju liste kandidata za izbore u Vojvodini.

Pokret navodi da je odlukom Ustavnog suda poništeno rešenje Pokrajinske izborne komisije o odbijanju izborne liste.

Pokrajinska izborna komisija ranije je odbacila izbornu listu Dosta je bilo jer smatra da ju je podnelo neovlašćeno lice, a ne grupa građana koju svojim potpisima može osnovati najmanje deset birača.

Zbog odluke pokrajinske komisije pokret je dva puta protestovao ispred Banovine, prvi put pre pet dana, a poslednji put sinoć.

Autor: 021

Foto: Media centar Beograd

  • "Дођош"

    21.04.2016 08:52
    @"Дођош"
    Судећи по броју негативних коментара, истина боли... :)

    ... ево избора, па демантујте ...
  • tata

    19.04.2016 13:40
    @Arsen
    Čovek S.R. se možda zeznuo jednom i ušao u dil sa Vučićem. Ali je zato taj isti čovek 14 od 16 puta debelo zeznuo radnike u preduzećima pod stečajem. To nije uspelo ni novosadskim tajkunima koji su pokupovali silne šećerane i poljoprivredna dobra u Vojvodini. I onda je njemu ekonomski program glavna poštapalica za predstojeće izbore? To je kao kad lisica kaže kokoškama: "Pustite me u kokošinjac, ja znam najbolje šta ćemo s jajima!". A da se razumemo, svi su loši, ali nikad, baš nikad ne bih podržao niti išao u koaliciju s likovima koji su 90-ih podržavali ratnu opciju, huškali na komšije i kao ministri drakonski kažnjavali medije. To se, brale, ne zaboravlja. Takvima ni ruku za dobar dan, a kamoli poverenje.
  • Novosađanin

    19.04.2016 12:49
    Manipulacija
    @Lala koji bi da se samoukida

    Ti si "Lala" koliko su i oni koji su bacali jogurt na Banovinu 1988. bili Lale. Ko zna, možda i jesi, ali si onda onaj Vojvođanin kao Bracika koji je govorio ostalim Vojvođanima: "ako se ja kao Mađar ne plašim Miloševića, zašto se vi Srbi plašite"... Epilog svega znamo, još ga preživljavamo... dok Bracika uživa u opljačkanim milionima...
    Drago mi je samo što se pokazalo šta je pravi cilj DJB.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija