Devojčica koju je udario automobil zbog pokemona i dalje u komi

Trinaestogodišnja T. N. koja je teško povređena u Boru, kada je na nju naleteo automobil dok je gledajući u mobilni telefon jurila pokemone, nalazi se u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu i u kritičnom je stanju.

Kako piše "Blic", T. N. je već pet dana u komi i ima teške povrede glave.

Devojčica je u četvrtak prelazila ulicu u Boru kada ju je pokosio "jugo".

"Devojčica T. N. (13) primljena je u četvrtak na Odeljenje hirurške intenzivne nege sa teškim telesnim povredama. Ona se i dalje nalazi na Odeljenju intenzivne nege, gde joj tim lekara pruža intenzivnu terapiju i negu. Ovakve povrede zahtevaju strpljenje, svaki trenutak je važan. U ovom momentu nije moguće davati dugoročne prognoze o oporavku deteta", rekao je direktor Univerzitetske dečje klinike Zoran Radojičić za "Blic".

Opasnost od mobilnih telefona koji se koriste u saobraćaju je velika, a računa se da je svaka četvrta saobraćajna nesreća izazvana zbog direktne ili posredne upotrebe mobilnog telefona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija