FOTO: Da li vas je napao ovaj muškarac?

Policija u Beogradu uhapsila je tridesetsedmogodišnjeg M.D, zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i razbojništvo u pokušaju.

Osumnjičeni je u decembru 2015. godine, u večernjim satima, presreo oštećenu između zgrada, oborio je i upotrebom fizičke sile savladao otpor koji je pružala, a potom je silovao.

Takođe, ove godine u avgustu, osumnjičeni je istu osobu pratio do zgrade, ušao u lift sa njom i kada je otključala vrata, ugurao je u stan, zadao više udaraca i pokušao da je siluje. Pošto nije uspeo, pokušao je da joj otme torbu, a zatim je pobegao.

Pošto se sumnja da je osumnjičeni M.D. izvršio više krivičnih dela silovanja i razbojništava, policija moli građani da, ukoliko ga prepoznaju sa fotografije, prijave policiji na brojeve: 011/279-74-70 ili 064/44-00-581.

  • Serbia

    01.10.2016 18:05
    Nije, ali verovatno hoće kad ga budu pustili.
    Jer ovaj sistem nije dizajniran za kažnjavanje kriminalaca,
  • goxns

    01.10.2016 08:17
    ...
    kastracijAaa!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.