Uskoro kraj suđenja profesorima kragujevačkog Pravnog fakulteta

Bliži se kraju dugogodišnje suđenje profesorima kragujevačkog Pravnog fakulteta zbog korupcije, izjavila je predsednica sudskog veća Višeg suda u Smederevu Slađana Bojković.

Za 25. i 26. novembar su zakazana dva ročišta na kojima će se, kako je navela, obaviti "veći deo planiranog".

Međutim, Bojković nije mogla da precizira datum završetka sudjenja sa čak 87 optuženih koje zastupa 100 advokata, ali je dodala da je kraj veoma blizu, bude li sve išlo normalnim tokom.

Pre devet godina u Kragujevcu su uhapšeni prvi od profesora optuženih da su studentima za novac omogućavali da polože ispite.
 

  • mito

    21.10.2016 22:04
    jos toliko
    Da su jadnici u pitanju vec bi bili osudjeni i olezali ali ovo su profesori koji su naucili decu koja sutra treba da brane nekog nepravedno osudjenog kako se uima mito, krade i umesto profesora postaje kriminalac i to ubrzo ili ce trajati jos dugo ili ce preci u zastarelo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.