Osuđenik glumio narikaču na sahrani oca i utekao policiji

S. Đ. (26) iz Obrenovca, čija bogata biografija obiluje teškim krađama, iskoristio je iznenadnu smrt oca da traži vanredni otpust iz Centralnog zatvora u Beogradu i glumeći narikaču pored mrtvačkog odra, utekao je policajcima ispred nosa.
Stalnog gosta obrenovačkog suda, kome se posle uslovnih presuda nakupilo sedam godina robije, očeva smrt zatekla je na odsluženju kazne za brojne seoske provale.
 
Glavnom akteru fingirane pljačke pazara u obrenovačkoj "Lasti" i specijalisti za kidanje lanaca na bakalnicama i razvaljivanje metalnih rešetki po magacinima nije trebalo veliko umeće da se provuče ispod stola na kojem je bio mrtvački sanduk i progura se između ožalošćene rodbine do sporednog izlaza, čim su ga policajci pustili da celiva pokojnika.
 
Od tada mu se gubi svaki trag i više od pet meseci uspešno izmiče policiji, koja pokušava da ga vrati na robiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.