Đurić: Opozicioni kandidati već pali na ispitu

Potpredsednik SNS Marko Đurić ocenio je danas da su svi opozicioni kadidati za predsednika ušli u predizbornu kampanju mnogo pre nego što su izbori raspisani i to, kako je rekao, na temama koje nalažu nacionalno jedinstvo i slogu, te dodao da su već "pali na ispitu".
"I već u startu su pali na ključnom ispitu za nekoga ko pledira, ko se predstavlja kao neko ko treba da bude predsednik svih građana", rekao je Đurić gostujući na TV Pink.
 
Đurić je izjavio da je posledica svega što se u poslednjih nekoliko dana događalo na KiM i u vezi s južnom srpskom pokrajinom - potpuni gubitak poverenja i u predstavnike Prištine i u predstavnike Evropske unije.
 
Đurić je rekao da prištinske vlasti sve vreme pokušavaju da učine komunalno pitanje zida u Severnoj Mitrovici izmišljenim povodom i "inicijalnom kapislom" za najstrašniji pritisak i možda neku vrstu pogroma, ali nisu računali s tim da će se Srbija usprotiviti takvom ponašanju.
  • Bugy

    05.02.2017 21:41
    "Ludnica je, kanda, otkljucana sirom ostala
    (provert'e, molim vas)" Đ. Balašević

    Jel to on ocenjuje njihovu prolaznost?
  • Lela

    05.02.2017 14:21
    Kiki
    Svi ce oni jednog dana nesto pogresno da urade. Sve je pitanje vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.