Oštre kazne za vijetnamske fudbalere posle protesta zbog penala

Fudbalski savez Vijetnama izrekao je danas dvogodišnju suspenziju dvojici igrača, a trogodišnju treneru ekipe Long An, nakon što je taj tim "naneo štetu ugledu vijetnamskog fudbala".
Fudbaleri Long Ana su, naime, bili besni nakon što je sudija dosudio jedanaesterac na meču protiv Ho Ši Min Sitija pri rezultatu 2:2. Penal je dosuđen u 90. minutu.
 
Igrači tog kluba su potom potpuno odustali od borbe. Golman Long Ana je okrenuo ledja kada je fudbaler protivničke ekipe izvodio penal, ali to nije bilo sve. Fudbaleri Long Ana su nakon toga samo stajali na terenu dok je Ho Ši Min postigao još dva gola za konačnih 2:5.
 
Fudbalski savez Vijetnama je zbog toga na 24 meseci suspendovao dvojicu igrača Long Ana, a trenera te ekipe na tri godine.
 
"Suspenzija je izrečena zbog ometanja utakmice, nepoštovanja odluke sudije, kao i nanošenja štete ugledu i časti vijetnamskog fudbala", navodi se u saopštenju saveza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.