FOTO: Devetorica uhapšeni zbog šverca velike količine droge i oružja

Oko 340 tableta opojne droge MDMA zaplenjeno je u akcijama beogradske policije.
Između ostalog, policija je zaplenila i više od 2,5 kilograma marihuane, 35 grama amfetamina, 65 grama heroina, 15 tableta buprenofrina, 800 grama kofeina, pištolj marke CZ i tri elektronske vagice sa tragovima narkotika i uhapsila devet osoba.
 
Policija je uhapsila K. S. (22), G. F. (20), K. A. (42), S. M. (55), M. N. (22), M. V. (38), Š. D. (24), B. M. (46) i E. M. (33) zbog sumnje da su pravili i švercovali drogu, kao i za korišćenje i šverc oružja.
 
U prvoj akciji, policijski službenici su kod osumnjičenog K. S. pronašli 250 tableta MDMA.
 
 
Tokom druge akcije, kod osumnjičenog K. A. policija je pronašla oko 10 grama marihuane, oko 35 grama amfetamina, 90 tableta MDMA i jednu drobilicu sa tragovima droge, a u stanu osumnjičenog pronađeno je oko 800 grama marihuane, oko 800 grama kofeina, elektronska vagica za precizno merenje i pištolj marke CZ.
 
Daljim radom, u putnoj torbi osumnjičenog M. N. pronađeno je oko 65 grama heroina, a u prtljagu osumnjičenog V. M. policija je pronašla 15 tableta buprenofrina i elektronsku vagicu za precizno merenje.
 
U jednoj od akcija, u stanu osumnjičenog E. M. policijski službenici pronašli su oko 600 grama marihuane.
 
U stanu i drugim prostorijama koje koristi osumnjičeni Š. D, policija je u sportskoj torbi pronašla 11 većih i 77 manjih paketa sa opojnim drogom marihuanom, ukupne težine 1.1 kilogram, digitalnu vagicu za precizno merenje i šest komada municije.
 
Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.