Ginekolog joj napisao da ima tumor penisa

Jedna Nišlijka doživela je neprijatnost pred lekarskom komisijom, jer joj je ginekolog u Domu zdravlja, umesto šifre za genetska ispitivanja, napisao da ima tumor penisa.
- Majka mi je imala karcinom dojke, zbog čega sam odlučila da uradim genetske analize i saznam da li imam predispozicije za to. Već mesecima pokušavam da dobijem uput za genetsko ispitivanje u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije - ispričala je ona za "Blic"
 
Kada je napokon uspela da nabavi sva dokumenta, čim je stala pred komisiju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, lekari su počeli da se smeju.
 
- Čim je videla uput, doktorka je počela da se smeje. Rekla mi je da ne može da veruje da je ginekolog napisao da imam karcinom penisa i da bi bila velika sramota da sa ovakvim uputom odem za Beograd. Zatražila je da se ponovo vratim kod ginekologa i da mu kažem da napiše odgovarajuću šifru. U Domu zdravlja, doktor je ćutke prepravio šifru, ništa nisam htela da mu kažem. Posle ovoga definitivno ću morati da ga promenim - ispričala je ova žena.
  • Realista

    30.03.2017 08:10
    @Agronom
    Pitaj mamu
  • Agronom

    29.03.2017 22:56
    @Realista
    Kad imaš malu pišu, onda se brecaš na svako zezanje o pišama.
  • Realista

    29.03.2017 08:53
    @Frau Baba
    Isto tako te zene su uglavnom same sa hordom macaka... Tako je to kad si zensko a mases penisom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija