Dačić: Nismo podržali Vučića zbog premijerskog mesta

Predsednik SPS Ivica Dačić poručio je da mesto premijera "nije bila tema bilo kakvih razgovora i dogovora sa Aleksandrom Vučićem", te da su sva imena koja se spominju u medijima kao naslednici premijerske funkcije, proizvoljna.
On je naveo da je Socijalistička partija Srbije podržala Aleksandra Vučića "zato što je to najbolje za Srbiju", a ne zbog mesta premijera.
 
"Na isti način treba i doneti odluku ko će biti premijer, da to bude najbolje za Srbiju o čemu će odlučiti novi predsednik Aleksandar Vučić. Što se mene lično tiče, to nije moj prioritet, ja sam zadovoljan mestom koje imam", poručio je Dačić.
  • VladaN

    09.04.2017 15:09
    koja doza prepotencije..
    ...u ovoj Dacicevoj izjavi. Kada nadovezete Vucicevu izjavu kako "nikada nista nije ukrao...." neverovatno je kako smo dozvolili da bahata stoka po drugi put trosi nase jedine zivote.
  • fuj

    09.04.2017 10:15
    sljamina
    Kakav sljam vlada ovom zemljom.....
  • ST

    09.04.2017 10:04
    S obzirom da sve sto kazu bude suprotno,sve je jasno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.