Saša Mirković traži poništenje izbora u Zaječaru

Grupa građana koju predvodi bivši gradonačelnik Zaječara i nekadašnji član SNS Saša Mirković zatražila je danas da se ponište lokalni izbori u Zaječaru.
"Gradska izborna komisija mora da ponisti kompletne izbore u Zaječaru jer je naše glasače dovela u zabludu", naveo je Mirković na svom fejsbuk profilu.
 
Na izbornom listiću nisu naveli tačno ime predlagača liste Grupa građana "Svi za Zaječar Saša Mirković istrajno, časno za život", dodao je Mirković.
 
Ako to ne uradi GIK, pisaćemo žalbu Upravnom sudu, dodao je Mirković.
 
U Zaječaru na juče održanim loklanim izborima je po nezvaničnim rezultatima najviše glasova osvojila grupa građana "Boško Ničić" 32 odsto, a SNS je na drugom mestu sa osvojenih 30,8 odsto glasova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija