Sahranjen Goran Vladković

Na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu danas je sahranjen Goran Vladković, direktor i glavni urednik OK Radija iz Vranja.

Goran je umro u nedelju u Beogradu u 53. godini života.

U vlasništvo OK Radija je ušao 1999. godine i od male lokalne zabavne stanice napravio jednu od najcenjenijih lokalnih stanica u srpskom etru. Bio je član ANEM-a, NUNS-a i drugih profesionalnih medijskih organizacija.

"Goran Vladković je bio netipičan vlasnik medija, jer je voleo radio, posedovao bunt i osećaj slobode i trošio ogromnu energiju da ostvari svoje zamisli i ciljeve. Uvek je želeo da uči, da stiče nova znanja i primenjuje novu tehnologiju i modele, jer je mislio da uvek može bolje i zato ćemo ga pamtiti kao nepokolebljivog borca za slobodu govora, nezavisnost, profesionalnost i odgovornost medija. Naša je dužnost, ali i obaveza svih zaposlenih sa OK medija da sada ne tugujemo, jer Goranovi radio-talasi ne umiru, jer ne umire ta energija koja još vibrira u etru. Zbog toga moramo da slavimo njegovu posvećenost, strast, osećaj za pravdu,  nesalomljivi moral, viziju, misiju, strpljenje i razumevanje" (Milorad Tadić - ANEM). 

Goran Vladković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.