Država prodaje 134 vozila kao staro gvožđe

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa oglasila je prodaju 134 motorna vozila u svojini države, čiji su korisnici državni organi i organizacije.
Motorna vozila se, kako piše u dokumentaciji, prodaju u celosti, zbirno kao sekundarne sirovine po ukupnoj početnoj ceni od 609.700 dinara.
 
Zainteresovani kupci mogu razgledati vozila od 5. do 8. juna, dok se pisane ponude dostavljaju najkasnije do 14. juna, za kada je planirano njihovo otvaranje.
 
Na spisku vozila za prodaju se nalaze građevinski kamioni, turistički autobusi, autobusi za gradski saobraćaj i putnički automobili.
 
Više informacija možete pronaći OVDE.
  • Milojko

    26.05.2017 12:27
    Ne može država da ih proda kao staro gvožđe, već postoji Pravilnik o načinu i postupku upravljanja otpadnim vozilima. Država je propisala Pravilnik a ona ga se ne pridržava, pa ovo je smešnije od trenutne garniture ministara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija