Vojni obveznici dobiće u junu i julu poziv na vojne vežbe

Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je da će vojni obveznici u rezervnom sastavu koji su odslužili vojni rok sa oružjem, tokom juna i jula biti pozivani na jednodnevne i višednevne vojne vežbe prema posebnim planovima i rasporedima.
Kako se navodi, u Centru za obuke veze i informatike u Gornjem Milanovcu u toku je petnaestodnevna obuka rezervnog sastava jedne čete Mešovitog bataljona veze, kao i lica rezervnog sastava specijalnosti teleprinterista-šifrer iz brigada Teritorijalnih snaga.
 
Pripadnici rezervnog sastava danas će učestvovati u taktičkom uvežbavanju pojedinaca u sastavu posluga na stanicama telekomunikacija.
 
A ko sve može da očekuje poziv, možete pročitati OVDE.
  • Bjubju

    05.06.2017 08:57
    Ima da opet razvalimo Nato.
  • ...

    05.06.2017 07:13
    Naši veliki prijatelji
    Pa dobro, naši veliki prijatelji iz NATO-a imaju određene potrebe.
    Valja vežbati, za njihove potrebe. Možda ćemo im graditi put do Tirane, kao vojska.
    Možda ćemo na jesen sprečavati patriote da brane Kosovo, po naređenju Glavnokomandujućeg.
    Robovi koji su pristali na sve. Prvi zvanični narod robova u novoj istoriji.
    Lepo reče neko, oni koji su se zalagali za naše bombardovanje i koji sada gledaju kako narod izumire od kancera - postali su medijske zvezde. Tako im bilo plaćeno.
  • Ivan

    05.06.2017 07:11
    A hoce i ovi sto su napustili zavicaje i ognjista,ici u rezervu....posto dok su mnogi bili odavde na ratnim prostorima,oni su ,,bjezali amo,,,i danas su u boljem polozaju od mnogih nas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija