Krkobabić, Đukić Dejanović i Popović dobili zaduženja

Premijerka Srbije Ana Brnabić potpisala je odluku kojom se ministrima u vladi bez portfelja određuju zaduženja, objavljeno je u Službenom glasniku od 14. jula.
Prema toj odluci, ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović biće zadužena da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti demografske i populacione politike, a naročito za razvoj i primenu posebnih programa demografske politike u oblastima na teritoriji Srbije sa niskom stopom nataliteta.
 
Ministar bez portfelja Nenad Popović zadužuje se da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti inovacija i tehnološkog razvoja. Njegovo zaduženje biće i da usmerava i usklađuje rad i Fonda za inovacionu delatnost, kao i da prati i utvrđuje tok realizacije svih projekata od interesa za Vladu Srbije u oblasti inovacija i tehnološkog razvoja.
 
Zaduženje Milana Krkobabića, ministra bez portfelja biće da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti regionalnog razvoja južnog dela Srbije, a naročito za Nišavski, Toplički, Pirotski, Jablanički i Pčinjski okrug. Njegov zadatak će biti, navodi se u odluci, da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti rada javnih preduzeća čiji je osnivač Republika Srbija, a naročito u oblasti rada javnih preduzeća i privrednih društava odbrambene industrije.
  • Čučuk Stana

    18.07.2017 20:51
    Potop
    Aaaaaaaa koliko bre ovaj Krkobabić ima godina? Ima li ko mlađi...obrni okreni oni se samo izmenjali a lova kaplje li kaplje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.