Vučić: Do kraja godine značajno povećanje plata i penzija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će do kraja godine biti značajno povećane plate i penzije.
"Biće povećavane plate stalno, biće povećavane penzije. Dakle, ove godine će biti značajno povećavanje plata i značajnije povećanje penzija nego što je bilo prethodnih godina", rekao je Vučić.
 
Naveo je da će konačnu odluku o povećanju doneti Vlada Srbije i da za to ima potencijala zbog dobrih rezultata državne kase, ističući da je više puta o tome razgovarao sa premijerkom Anom Brnabić.
 
Vučić je rekao da za 60 odsto penzionera penzije nisu nikada smanjivane.
 
"Danas već negde oko 69 odsto penzionera ima veće penzije nego što je ikada imalo. Očekujem da to uskoro dodje od nivoa preko 85-90 odsto", rekao je Vučić.
  • ST

    25.07.2017 10:14
    Ovaj covek ce sve obecati,zarad ostanka na vlasti.Zatupio je mali broj ljudi,ali ce,valjda,i oni nekad pogledati u frizider...
  • *

    25.07.2017 08:49
    Kakve to ima veze sa privatnim sektorom? NIKAKVE!
  • AVAV

    25.07.2017 07:30
    Meni je daleko vaznije da cemo uskoro imati puteve bolje od Nemacke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija