Zapaljen automobil Olivera Ivanovića

Automobil lidera SDP Olivera Ivanovića zapaljen je rano jutros, oko četiri sata, u Kosovskoj Mitrovici.
Informaciju su potvrdili sam Oliver Ivanović i zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.
 
Ivanović kaže da nema neprijatelje i da se ne bavi nezakonitim poslovima, ali da ima političke neistomišljenike, te da gradske vlasti moraju, kako kaže, da se distanciraju od serije incidenata.
 
"Policija je registrovala slučaj oko 04:00, nakon poziva koji smo dobili u vezi sa požarom na automobilu. U pitanju je vozilo marke 'pasat', za koje se veruje da je u vlasništvu Olivera Ivanovića. Pretpostavljamo za sada da je požar podmetnut", rekao je Hoti za Kos sev.
 
Dodao je da su počinioci za sada nepoznati i da kosovska policija radi na njihovom otkrivanju, kao i na otkrivanju motiva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija