Došla da registruje kola, pokrao je policajac

Policajac iz Aleksinca osumnjičen je za krađu novca sugrađanke koja je došla da podnese zahteve za registraciju vozila.
Policajac koji radi na upravnim poslovima tereti se da je iz njene torbe uzeo novčanik u kojem je bilo 1.200 dinara i kreditnu karticu sa koje je skinuo 22.000 dinara.
 
Kako pišu "Novosti", A.C. je juče priveden, a prilikom pretresa njegove kuće policija je pronašla i automatsku pušku za koju najverovatnije ne poseduje dozvolu.
 
Sve se dogodilo 8. avgusta popodne, kada je pedesetčetvorogodišnja Aleksinčanka došla da preda papire za registraciju vozila, jer radi u agenciji koja se time bavi. Nju je službenik vratio po još neke papire, a ona je tada zaboravila torbu na šalteru.
 
- Kada sam se posle nekoliko minuta vratila, zatvorila sam tašnu ne sumnjajući ništa, jer računam da sam u MUP bezbedna. Kad sam se vratila u agenciju, krenem kući i svratim do radnje da kupim nešto majci. Tada sam primetila da mi nema novčanika. Odem do banke i vidim da rade do 16h. Pozvala sam ih telefonom da prijavim da mi je nestao novčanik i oni su rekli da će odmah blokirati karticu. Moja je greška što sam pin nosila pored kartice zapisan. U 15.11h ceo minus je bio podignut - ispričala je za "Novosti" opljačkana žena.
 
Kako za taj list kaže izvor blizak policiji, ustanovljeno je da je novčanik uzeo policajac koji radi registracije vozila, koji je odmah otišao do prvog bankomata i podigao sav novac jer je pin bio upisan pored kartice.
  • mrak

    20.08.2017 18:45
    Kakvo iznenadjenje!!!!
    Kad otkrijes da dno ima podrum!!!!
  • gina

    19.08.2017 16:46
    e stvarno
    ne mogu da verujem da neko drzi pin uz karticu. O policajcu da ne govorimo, kretena treba posteno odrapiti - i zatvor, i dozivotna suspenzija, i nadoknada stete +kamata +sudski troskovi
  • dzungla

    19.08.2017 15:27
    Divljina .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.